DELEGACIJA NIP-A

Konaković, Čampara, Zvizdić i Okerić na Bajramu u Banja Luci

Poslije im se pridružio i gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković koji je banjalučkom muftiji, ali i svim muslimanima čestitao Ramazanski bajram

Piše: A. Č.

2.5.2022

U posjeti Banja Luci - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

U Banjoj Luci u Ferhat-pašinoj džamiji brojni vjernici su klanjali bajram-namaz koji je predvodio banjalučki muftija Nusret ef. Abdibegović.

Među okupljenima jutros su prisustvovali i predsjednik Naroda i pravde (NiP) Elmedin Konaković, zastupnici u Skupštini KS Amel Mekić i Aljoša Čampara, kao i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić.

Nakon bajram-namaza posjetili su prostorije Islamske zajednice u Banjoj Luci gdje su razgovarali i s banjalučkim muftijom Nusretom ef. Abdibegovićem.

- Radost Bajrama podijelili smo danas sa vjernicima u prelijepoj Ferhadiji. Posjetili smo ured Muftijstva banjalučkog, razgovarali sa muftijom Nusretom ef. Avdibegovićem i njegovim saradnicima. Na čestitanje je između ostalih došao i gradonačelnik Stanivuković sa saradnicima, smatram to lijepim gestom. Prošetali našom lijepom Banja Lukom - napisao je Konaković na Facebooku. 

Poslije im se pridružio im se i gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković koji je banjalučkom muftiji, ali i svim muslimanima čestitao Ramazanski bajram.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.