PORTPAROL SBB-A

Muhić: Neka Milanović posluša mladu Bošnjakinju Inu Pamukčić

Milanoviću, nama se ne može prijetiti, Bošnjaci i Bosanci i Hercegovci to jednostavno ne primjećuju, nezarezuju, a hvala Bogu i ne boje se, poručio je Muhić

Seđad Muhić i Zoran Milanović. Avaz

E. Ć.

6.5.2022

Portparol SBB-a Seđad Muhić oglasio se na Facebooku gdje je komentarisao prijetnje predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića. 

- Dok nam predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, i Bošnjacima kao narodu i našoj državi Bosni i Hercegovini, već danima i mjesecima vrlo nepristojno prijeti, predsjedniku nama drage susjedne države poručujemo:

Milanoviću, nama se ne može prijetiti, Bošnjaci i Bosanci i Hercegovci to jednostavno ne primjećuju, nezarezuju, a hvala Bogu i ne boje se. Uzalud trošiš energiju.

Ako si imalo iskren, ako je ostalo imalo ljevičarskog dobra u tebi, koje si prosipao prije desetljeća u kampanjama po Bosni, poslušaj mladu Bošnjakinju Inu Pamukčić, predsjednicu Glavnog odbora SBB-a, čiju jučer objavljenu ideju danas svi prenose, a ona glasi: Milanoviću ubijedi svoga saveznika iz Laktaša da prihvati indirektan izbor članova Predsjedništva BiH i riješio si "hrvatsko pitanje" - naveo je Muhić i dodaje:


- Sve probosanske stranke podržat će da se članovi Predsjedništva biraju u Parlamentu BiH. Ako imaš imalo iskrene i dobre namjere prema BiH već danas ćeš pozvati tebi dobro znani Miloradov broj.

Objava Muhića na Facebooku. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.