IZUZETAN DOPRINOS

Hamdija Fejzić uručio Plaketu direktoru Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH

Vilić je istakao da će Direkcija i dalje odgovorno izvršavati poslove i zadatke u skladu sa svojim nadležnostima

Sa današnjeg uručivanja Plakete. Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH

H. J. I.

26.5.2022

Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH danas su posjetili Munira Subašić predsjednica Udruženja "Pokret majki enklava Srebrenica i Žepa" i predsjednik Organizacionog odbora za obilježavanje 11. jula 1995. godine Hamdija Fejzić i tom prilikom uručili Plaketu direktoru Mirsadu Viliću za izuzetan doprinos i podršku u realizaciji obilježavanja godišnjica genocida nad Bošnjacima "Sigurne zone UN-a" Srebrenica i ukop identifikovanih žrtava iz jula 1995. godine.

Predsjednica Udruženja Munira Subašić i predsjednik Organizacionog odbora Hamdija Fejzić zahvalili su se na dosadašnjoj saradnji i podršci, koju Direkcija kontinuirano pruža, tokom obilježavanja godišnjica genocida u Srebrenici. Tokom sastanka predstavljeni su planovi i aktivnosti Udruženja koji se očekuju realizirati ove godine tokom obilježavanja 27. godišnjice genocida u Srebrenici.

Direktor Mirsad Vilić, koji je u ime Direkcije primio Plaketu, je istakao da će Direkcija i dalje odgovorno izvršavati poslove i zadatke u skladu sa svojim nadležnostima i da je prioritet Direkcije stvaranje sigurnog ambijenta za sve građane u Bosni i Hercegovini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.