SARAJEVO

Pomozi.ba poziva sve da na predstojećem Maya Festu kupe "Grue" majice

Prihod od prodaje majica će ići u Fond "Sami Čamdžić za sretno djetinjstvo"

Arijan Stanišić Grue. Facebook

H. J. I.

23.8.2022

Ima neka tajna veza između naših dragih dječaka, Samija Čamdžića i Arijana Stanišića – Grue. Obojica su pokazali svoje neizmjerne talente za svog, nažalost, kratkog ovozemaljskog života, navode iz udruženja Pomozi.ba.

- Skijanje, skejtanje, plesanje, parkour, volonterizam i mnogo drugih interesovanja je imao Sami. Arijan je bio veliki zaljubljenik grafita, umjetnosti, fly fishinga - mušičarenja i još toliko toga.


Ono što posebno krasi obojicu i u čemu i jeste njihova tajna veza je ta ogromna ljubav i nesebičnost koju su dijelili i sa kojom su nas obasipali. To je ono što ostaje urezano u srcima svih onih koji su ih poznavali - ističu iz udruženja.

Sa željom da Arijanov rad i njegova ostavština iz sfere umjetnosti grafita, nastavi da živi i inspiriše mlade ljude, Arijanova mama je u saradnji sa Pomozi.ba, štamparijom GONG i designed by @ha.to.the.es, izradila seriju majica od čije će prodaje prihod ići u Fond "Sami Čamdžić za sretno djetinjstvo".


- Majice će se moći kupiti na #3 Maya festu koji će se održati 27.08.2022. ispred Historijskog muzeja u Sarajevu. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da posjete Maya fest i da kupovinom Grue majica podrže Fond i samim tim pokažu da Sami i Arijan i dalje žive i šire ljubav - zaključili su iz Pomozi.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.