PREDSJEDNIK NIP-A

Konaković objavio video obraćanja Sebije Izetbegović: Kakvo se pomračenje uma mora desiti da ovako nešto izjaviš?

Ove je ljude zbog njih samih sevap pomesti sa scene, istakao je Konaković

H. J. I.

Konaković: Mi na ove ljude ne smijemo nikako nalikovati

Foto: Arhiva


Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković reagirao je na sinoćnju izjavu Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a i kandidatkinje za Skupštinu KS koja je tokom svog obraćanja, osobe koje su napustile SDA, između ostalog nazvala "gubitnicima krvavih očiju". 

- Selam alejkum i dobro veče. Selamim vas, a selamim i te "luzere" zakrvavljenih očiju, nesretnike i gubitnike koji su otpali od nas i krenuli nekim groznim putevima koji će ponovo kako reče naš Amor, ako uspiju voditi u Tomašice, logore, stratišta i masovne grobnice - poručila je Izetbegović.

Konaković se povodom ove izjave oglasio na svom zvaničnom Facebook profilu. 

- "Ako oni koji su otpali od nas pobjede, odvet će nas to u Tomašice, logore, stratišta i masovne grobnice".

Izjava Sebija Izetbegović na nekom skupu večeras. Kakvo se pomračenje uma mora desiti da ovako nešto izjaviš? Kakvo se pomračenje uma mora desiti da aplaudiraš na ove bolesne poruke supruge predsjednika SDA?

Ove je ljude zbog njih samih sevap pomesti sa scene. A Bogami i zbog nas. Zbog naše djece, zbog države, zbog svih normalnih ljudi koji u njoj žive.

PS: Bez vulgarnih komenara, brisat ću sve. Mi na ove ljude ne smijemo nikako nalikovati - napisao je Konaković na Facebooku. 

NA VRH

Podijeli članak na