PREMINUO U 37. GODINI

Nova BH se oprostila od svog uposlenika Panjete: Tvoj smijeh zauvijek će odzvanjati hodnicima naše televizije

U sebi je nosio najljepše ljudske osobine: ljubav, požrtvovanost, iskrenost, empatiju, snagu i dobrotu koju ćemo zauvijek pamtiti, naveli su iz Nove BH

Elvir Panjeta: Preminuo u 37. godini. INSTAGRAM

S. S.

31.10.2022

Televizija Nova BH se na društvenim mrežama oprostila od medijskog radnika i njihovog uposlenika Elvira Panjete, koji je preminuo u 37 godini.

- S bolom i tugom jutros smo primili vijest da nas je zauvijek napustio naš radni kolega Elvir Panjeta. Naš kolega, montažer ili kako smo ga zvali Panja, Panjeks, Panjica bio je dobri duh naše televizjie.

Svojim znanjem, predanošću i trudom doprinosio je kvaliteti programa Nove BH od samih početaka. Bio je omiljeni kolega, vrhunski profesionalac, predan i fokusiran, uvijek spreman priskočiti u pomoć i dati najbolje od sebe. U sebi je nosio najljepše ljudske osobine: ljubav, požrtvovanost, iskrenost, empatiju, snagu i dobrotu koju ćemo zauvijek pamtiti.

Beskrajno smo tužni. Tvoja pozitivna energija, dobrota i smijeh zauvijek će odzvanjati hodnicima naše televizije i u našim srcima - naveli su iz Nove BH.

Facebook status Nove BH. SCREENSHOT

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.