U HOTELU GRAND

Dan Općine Neum i svečana sjednica Općinskoga vijeća

Na svečanoj sjednici prisustvovat će brojne poznate ličnosti iz kulturnog, ekonomskog i političkog života Bosne i Hercegovine, ali i susjedne Republike Hrvatske

Uz prigodan program prisutnima će se obratiti predsjednica Općinskog vijeća Daniela Matić. Fena

H. J. I.

21.11.2022

Dan Općine Neum bit će proslavljen danas, a tim povodom u svečanoj dvorani Grand Hotela Neum u 17 sati bit će održana i svečana sjednica neumskog Općinskog vijeća.

Na svečanoj sjednici prisustvovat će brojne poznate ličnosti iz kulturnog, ekonomskog i političkog života Bosne i Hercegovine, ali i susjedne Republike Hrvatske.

Uz prigodan program prisutnima će se obratiti predsjednica Općinskog vijeća Daniela Matić, načelnik Općine Neum Dragan Jurković, koji će podnijeti i Izvještaj o radu u protekloj godini, te neko od cijenjenih gostiju, najavili su iz Općine Neum.

Na svečanoj sjednici dodijelit će se priznanja Općine Neum Jurinku Rajiču za životno djelo (posthumno), dr. Nikolini Miletić za istaknuti rad u Hitnoj službi doma zdravlja Neum tokom pandemije covid-19, Doris Bačić za izniman doprinos u području sporta, Bojni Neum sa satnijama Neum, Gradac, Hutovo i Hrasno za sudjelovanje u Domovinskom ratu i odbrani od agresije Neuma i širih hrvatskih područja te Djelatnoj policiji s pričuvnom policijom također za sudjelovanje u Domovinskom ratu i obrani od agresije Neuma i širih hrvatskih područja.

U 16.30 sati položit će se vijenci i svijeće za sve poginule Hrvatske branitelje na Spomen obilježju kod Križa, saopćili su organizatori.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.