DAN DRŽAVNOSTI

Esad Kadrić, gradonačelnik Brčko Distrikta: Razumijevanje i tolerancija čine jedini pravi put za izgradnju boljeg života

Za jačanje države Bosne i Hercegovine i za svjetliju budućnost neophodno je da se vodimo tim principima, da poštujemo različite kulturne i duhovne vrijednosti

Kadrić: Sretan vam Dan državnosti. Printscreen

E. Abaz

25.11.2022

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH, Esed Kadrić, te njegov zamjenik dr. Anto Domić čestitali su 25. novembar Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

- Dan državnosti Bosne i Hercegovine, koji se obilježava 25. novembra, predstavlja historijski datum neizmjernog značaja za sve građane Bosne i Hercegovine, kada je zajedništvo ZAVNOBiH-a donijelo odluku da je Bosna i Hercegovina nedjeljiva i jedinstvena država, ukazujući da zajedničko zalaganje, razumijevanje i tolerancija čine jedini pravi put za izgradnju boljeg života.

Za jačanje države Bosne i Hercegovine i za svjetliju budućnost neophodno je da se vodimo tim principima, da poštujemo različite kulturne i duhovne vrijednosti i zajednički donosimo ispravne odluke u stvaranju boljeg životnog ambijenta kako bi Bosna i Hercegovina postala primjer uspješne evropske zemlje.

Poštovani građani Brčko Distrikta BiH, sretan vam 25. novembar – Dan državnosti Bosne i Hercegovine - navodi se u čestitki. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.