OGLASIO SE NA TWITTERU

Mijatović "zahvalio" Arnautu i ironično mu poručio: Bravo Damire, nije život jedan princip, a ni jedna stranka

Ipak je prihvatio da smo u koaliciji sa HDZ-om i SNSD-om na nivou države, rekao je Mijatović

Mijatović: Odgovorio Arnautu. Facebook

E. Ć.

29.11.2022

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH i kandidat Pokreta za državu za delegata u Domu naroda Parlamenta BiH, oglasio se na Twitteru gdje je "zahvalio" Damiru Arnautu iz Naše stranke koji ga je prozvao tokom gostovanja na N1.

- Javno se želim zahvaliti Damiru Arnautu da je ipak shvatio i prihvatio da smo u koaliciji sa HDZ-om i SNSD-om na nivou države. Sad bih trebao biti zajedljiv i reći je**š karakter koji nije labilan, ali neću - napisao je Mijatović, a onda ironično poručio Arnautu:

- Bravo Damire nije život jedan princip, a ni jedna stranka! 

Podsjetimo, Arnaut je trenutno član Naše stranke, a u prošlosti je bio kadar Stranke za BiH, da bi se nakon debakla ove stranke 2010. priključio SBB-u zahvaljujući kojem je imao dva kompenzacijska mandata u Državnom parlamentu.



Arnaut je prilikom gostovanja rekao sljedeće:

- Ogromna je odgovornost na Pokretu za državu i svim strankama članicama da to ne dopuste. Nikom ne isporučujte državu, pogotovo ne Dodiku, državnom neprijatelju broj 1. 

On je naveo kako će u četvrtak kada bude sjednica Narodne skupštine RS biti poznato da li će “Pokret za državu i Vojim Mijatović omogućiti Dodiku četvrtim delegatom da ima kontrolni paket u Domu naroda PSBiH”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.