U HOTELU ""GRAND"

Organizator Neum Hair Weeka za "Avaz": Naš događaj postaje regionalno poznat bh. brend

Prezadovoljni smo, kazao je Latić

Ajdin Latić - Avaz
Sa lica mjesta  - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
A. O.

15.5.2023

Neum Hair Week, veliki regionalni frizerski event, održao se u najvećem neumskom hotelu "Grand" i trajao je tri dana. Događaj namijenjen educiranju frizera zanimljiv je po mnogočemu, jer osim seminara o šišanju i koloristici, brojni učesnici iz Bosne i Hercegovine i regiona imali su priliku slušati i predavanja o izradi foto i video sadržaja za frizere te predavanja koja nisu baš usko vezana za frizersku industriju.

Event je osmišljen i kao mjesto za druženje, zabavu i odmor jer se održava na moru.

Ostvarenje cilja

Ovo je inače drugi po redu Neum Hair Week, a prošlogodišnji svojevrsni pilot projekt ostvario je svoj glavni cilj, da postane tradicionalan događaj.

Za "Avaz" je govorio osnivač i jedan od organizatora Neum Hair Weeka Ajdin Latić.

- Ovogodišnji Neum Hair Week premašio je naša očekivanja. Ugostili smo brojne učesnike iz cijelog regiona, a ono na šta sam najviše ponosan je činjenica da prema reakcijama učesnika iz regiona naš događaj koji se održava tek drugi put po redu već postaje prepoznatljivi bh. brend – kazao je Latić.

Oduševljenje Neumom

Kaže da su svi uživali te da su učesnici koji dolaze prvi put oduševljeni Neumom, našim jedinim gradom na moru.

- Ljudi su uživali jer se seminari održavaju u hotelu uz more. Osim toga priredili smo učesnicima i zabavu sa Denialom Ahmetovićem, a na pozornici naše dvorane imali su priliku slušati predavanje našeg najmlađeg doktora nauka Une Suljić Fatić. Poznata frizerska imena poput Đorđa Petrašinovića iz Srbije, našeg Alena Demirovića iz Sarajeva i Edisa Osmanovića iz Slovenije napravila su sjajne performanse na stageu. Sve je bilo za ljetsvicu više i glamuroznije u odnosu na prvi, prošlogodišnji Neum Hair Week. Prezadovoljni smo – kazao je Latić.

Video snimak pogledajte OVDJE.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.