NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Radnici zarobljeni u plavim kovertama

Masovna pojava u privatnom sektoru u Bosni i Hercegovini je da su radnici prijavljeni na jednu, uglavnom minimalnu plaću

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

21.2.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte sve o masovnoj pojavi u privatnom sektoru u Bosni i Hercegovini da su radnici prijavljeni na jednu, uglavnom minimalnu plaću, dok zapravo kući odlaze s daleko većim primanjima od onih na koja su službeno prijavljeni, s obzirom na to da im se ostatak plaće isplaćuje u kešu.

U „Avazu“ čitajte o drami u Osmacima. Na društvenim mrežama su se pojavile informacije da je izvjesni lovac iz puške usmrtio najmanje 20 pasa lutalica, mještani sve negiraju.

Klupko se odmotava, a dvojac je u problemima. Propjevali Rankovi i Osmicini saradnici.

Čitajte i o nekretninama u Sarajevu čije cijene su nevjerovatne. Jeste li spremni izdvojiti 1.660.000 KM za stan?

Naopaki podaci, vlast krije broj siromašnih u BiH.

BiH već mnogo kasni. Mart je sve bliži, a bh. politički lideri ne izgledaju zabrinuto što nam prijeti opasnost od propuštanja historijske prilike. O tome smo razgovarali s profesorom Nevenom Anđelićem.l

Nenad Marković, legendarni košarkaš, govorio je za naš list o uspjehu KK Bosna, ali i predstojećim izazovima reprezentacije Bosne i Hercegovine, kao i o svom angažmanu u italijanskom Dinamo Sasariju.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.