BIZNIS

"Sberbanka BH" nagrađuje Cash Card korisnike: Osvojite do 85 KM mjesečno

Novi program "Bod po bod, poklon bon"

Mi. K.

22.1.2015

Korisnike Cash Crad kartice "Sberbanka BH" nagradit će kroz novi program "Bod po bod, poklon bon".

Način učestvovanja je veoma jednostavan jer "Sberbanka" nagrađuje za svaku transakciju plaćanja ili podizanja gotovine. Program nagrađivanja traje do kraja marta, a vlasnici Cash Carda su u mogućnosti osvojiti poklon bonove u vrijednosti od 35 do 85 KM mjesečno, zavisno od obima transakcija koji naprave.

- Cash Card postaje sve značajniji faktor u segmentu kupovine na rate. Da bismo našim klijentima pokazali da cijenimo njihovu vjernost organizovali smo program nagrađivanja u kojem se svaka potrošena konvertibilna marka vrjednuje i nagrađuje bodom za poklon bon.  Klijenti se ne moraju nigdje posebno registrovati, niti preduzimati bilo kakve druge aktivnosti, jer se bodovi sakupljaju automatski -  kazala je Emina Muharemović, direktorica prodaje i poslovne mreže u "Sbebranci BH".

Prema njenim riječima poklon bon je moguće preuzeti u bilo kojoj poslovnici "Sberbanke BH", nakon što klijent prikupi dovoljan broj bodova.

Informaciju o broju prikupljenih bodova klijenti mogu dobiti putem mjesečnih izvoda ili u poslovnicama "Sberbanke BH". Ovaj program nagrađivanja dodatna je pogodnost za korisnike Cash Card.

Kartica omogućava plaćanje na maksimalno 36 rata u bilo kojoj trgovini u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Sa ovom karticom klijenti realizuju gotovinske kredite na bankomatima čija se otplata takođe vrši na rate.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.