BIZNIS

Svečano otvorena ekspozitura Vakufske banke na Ilidži

Druga novootvorena poslovna jedinica u 2015 godini

Autor:A. Vr.

10.2.2015


Vakufska banka d. d. Sarajevoje danas je u općini Ilidža, na adresi Dr Mustafe Pintola 23 (zgrada hotela Hollywood) svečano otvorila ekspozituru Ilidža na novoj lokaciji.

Ovo je druga novootvorena poslovna jedinica Vakufske banke u 2015 godini.

- Općina Ilidža zauzima veoma značajno mjesto u Kantonu Sarajevo. Mnoge firme koje uspješno posluju imaju svoje sjedište u ovoj općini. Cilj nam je da svim klijentima ponudimo kvalitetne bankarske usluge domaće banke, rekao je Mirzet Ribić, direktor Vakufske banke.

Vakufska banka širi poslovnu mrežu otvaranjem novih poslovnica. U 2015. godini je otvorena nova poslovnica u Jajcu, danas je ekspozitura Ilidža u novom i modernijem prostoru, te ovim aktovnostima simbolično počinje kako stabilizacija tako i širenje mreže poslovnica i utvrđivanje i dalje jačanje pozicije Vakufske banke na tržištu.

Tu su i atraktivni proizvodi, te akcija nenamjenskih i stambenih kredita koja traje do 30. juna 2015. godine, a elektronskim bankarstvom je Banka uz klijente 24 sata svih 7 dana sedmično na usluzi.

Direktor Banke je istakao da će Vakufska banka nastaviti proaktivno djelovati u budućnosti i pozivao sve privrednike na proširenje i ojačavanje saradnje.
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.