CRNA HRONIKA

U potragu za nestalom Divnom Knežević uključeni i vatrogasci

Sedamnaesti dan od nestanka Prijedorčanke

M.Zgonjanin

16.12.2014

Porodica Divne Knežević (52) iz Prijedora koja je njen nestanak policiji CJB Prijedor prijavila prvog decembra još uvijek nema nikakvih saznanja o nestaloj. Potvrdila nam  je to jučer sestra nestale i dodala da su se u  potragu uključili i vatrogasci TVJ Prijedor.

- Pretažili su obalu Sane na potezu od Prijedora do sela Dragotinje. Bez bilo kakvog traga. Strahujemo od najgoreg, jer je Divna imala određenih psihičkih problema zbog kojih je u više navrata bila i na liječenju. Nikad doduše nije govorila o samoubistvu, ali bojimo se- kazala nam je u telefonskom razgovoru Dragana, sestra nestale.

Ona je dodala da su još početkom decembra, nakon navodnih saznanja da je Divna viđena u centru grada provjeravali i video  zapis s gradskih kamera...No, i tu nije bilo nekih rezultata. Divna je sa sobom ponijela torbu s ličnim dokumentima i manjom količinom novca. U ovih 17 dana koliko se vodi  kao nestala ni jednom nije podigla novac s bankomata što je porodica također provjerila.

Sestra nestale još jednom je zamolila sve one koji imaju bilo kakvih saznanja o Divni Knežević da se jave na brojeve telefona 066 601 389 i 066 244 064 ili policiji. 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.