CRNA HRONIKA

U saobraćajnoj nesreći kod Bijeljine poginuo dvadesetogodišnjak

Troje saputnika povrijeđeno

Srna

6.1.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Čađavica kod Bijeljine poginuo je dvadesetogodišnji V.Ž. iz Bačke Palanke u Srbiji, a još tri osobe su povrijeđena, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Do ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila sinoć na lokalnom putu, došlo je kada je vozilo Opel Astra registarskih oznaka Srbije, sletjelo sa puta, a V.Ž. je od zadobijenih povreda preminuo na mjestu.

Muškarac P.V. (24) iz Gornjeg Zabrđa, koji je upravljao vozilom, zadobio je tjelesne povrede o čijem stepenu se dežurni ljekar nije izjasnio, a još dva putnika čiji su inicijali B.S. (23) i Ž.C. (24), oba iz Gornjeg Zabrđa, zadobili su lakše tjelesne povrede.

Policiji je tokom prijave nesreće, u 22.07 sati rečeno da je vozilom upravljao V.Ž. iz Bačke Palanke, a kasnije je utvrđeno da je upravljao P.V. iz Gornjeg Zabrđa.

O saobraćajnoj nesreći obaviješten je dežurni tužilac po čijoj naredbi je slobode lišen vozač P.V. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanja javnog saobraćaja i lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

Istraga je u toku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.