NA LICU MJESTA

Dvije osobe koje su uhapšene u Rogatici dovedene sat iza ponoći u SIPA-u na ispitivanje

Na pitanje reportera "Avaza" mogu li nam potvrditi da je pronađeni terenac bio u Sarajevu u noći ubistva policajaca, jedan od inspektora je slegnuo ramenima

S. Saletović

E. TRAKO - A. ČENGIĆ

5.11.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

01.19

Sat iza ponoći dvije osobe koje su kasno sinoć uhapšene u Rogatici, dovedene su u SIPA-u gdje će biti nastavljeno njihovo ispitivanje.

23.54

Kako je potvrđeno reporterima "Avaza" na licu mjesta, uhapšene su dvije osobe koje su privedene i saslušane u Policijskoj stanici u Rogatici.

Ispred se nalazi i terenac Range Rover, koji je inače sredinom septembra ukraden u Sarajevu.

Na pitanje reportera "Avaza" mogu li nam potvrditi da je pronađeni terenac bio u Sarajevu u noći ubistva policajaca, jedan od inspektora je slegnuo ramenima.

21.51

U policijskoj akciji kod Rogatice uhapšene su dvije osoba te je pronađeno nekoliko ukradenih automobila iz ranijeg perioda.

Akciju sprovodi SIPA i prema nezvaničnim informacijama privedene su dvije osobe koje se dovode u vezu sa krađama. Akcija je započela nakon što je policija zaustavila jedno vozilo sa sumnjivom dokumentacijom, da bi se potom krenulo u pretrese u kojima je nađeno više vozila za koja se sumnja da su ukradena.

U ovoj policijskoj akciji učestvuje nekoliko agencija, među kojima i FUP s helikopterom i još nekim jedinicama, poput forenzike.

(Video: E. Trako - A. Čengić)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.