POTRESNO Na Facebooku objavila njena prijateljica, novinarka Hana Adrović

Posljednji snimak beogradske manekenke koja se ubila slama srce: Marija veselo igra, ništa ne sluti na tragediju

Potvrđuje se ono što njeni prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život

Kurir.rs
13.11.2018 12:29

Adrović i Ćurčić: Velika tragedija

Foto: Screenshot/Facebook

Region je u šoku zbog potresne vijesti da je u Beogradu manekenka Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život, a jedna od njenih prijateljica, novinarka Hana Adrović objavila je snimak s ovom razdraganom djevojkom, uz njeno ime i slomljeno srce!

I na ovom snimku potvrđuje se ono što Marijini prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život! Energija kojom je zračila manekenka je neopisiva!

Podsjetimo, voditeljica i manekenka Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedjelju uvečer u stanu u ulici Dr. Aleksandra Kostića. Marija se objesila poslije snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronadinjom (Ronaldinho), koji je prije nekoliko dana boravio u Srbiji.

Marija je kćerka poznate novinarke i voditeljice An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića i navodno se nije javljala porodici nekoliko dana, pa su krenuli u potragu za njom.

- U nedjelju oko 23 sata roditelji su došli u zgradu na Savskom Vencu, gdje je unajmila stan, i razvalili vrata. Unutra su zatekli jezivu scenu - djevojka je visila obješena u sobi o gelender galerije. Navodno, ona se popela na stolicu i obmotala kaiš oko sebe. Hitna pomoć je samo mogla konstatirati smrt, a tijelo je prebačeno na obdukciju. Inače, ona nije ostavila oproštajno pismo - prepričava izvor upućen u istragu.

NA VRH