CRNA HRONIKA Dogodilo se to krajem januara ove godine

Šetao ulicom, muškarac mu prišao sleđa i izbo ga nožem tri puta

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku, uz kaznu, izrekne i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu

Avaz.ba

Policijski auto

Foto: Filip Kos/PIXSELL


Jedan je 39-godišnjak teško ozlijeđen u napadu na ulici Kelemena, desetak kilometara od Ludbrega. Njega je sleđa zaskočio 56-godišnjak i tri puta ga nožem ubo u prsa.

Dogodilo se to krajem januara ove godine, a ovih dana Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, javlja ''Podravski list''.

- Teretimo ga za počinjenje krivičnog djela pokušaja ubistva. Okrivljeni je, sumnjamo, 28. januara 2019. na ulici u Kelemenu iznenada sleđa prišao 39-godišnjaku i zadao mu tri uboda nožem u lijevu stranu prsnog koša s ciljem da ga ubije, ali u tome nije uspio, već je nanio oštećeniku tjelesne ozljede - navode tužioci. 

Također, u optužnici je predloženo da se okrivljeniku, uz kaznu, izrekne i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu, kao i da mu se produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih djela.

Više o temi Županijski sud

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na