ŠIBENIK

Šokantan slučaj na plaži u Hrvatskoj: Šakom u glavu nekoliko puta udario kćerku

Provjeravamo sve navode i okolnosti, kazala je portparol šibenske policije Marica Kosor

Brutalan prizor nasilja. Šibenik.in

I.Š./ Avaz.ba

1.8.2019

Šokantna scena desila se danas pred hiljadama kupača na plaži Grebaštici u Šibeniku. Prema riječima očevidaca, otac je kćerku nekoliko puta udario šakom u glavu, a pri tome ga niko spriječio.

- Bio sam sa svojom kćerkom u moru, kad sam odjednom vidio nekakvu zbrku na plaži. Čuo sam da me zove žena i u prvi mah sam mislio da je neko povrijeđan pa sam na brzinu izašao iz mora da vidim što se događa – kazao je očevidac za Šibenik.in.

Kad je izišao na plažu, vidio je kako dijete sjedi na peškiru u zagrljaju oca koji ju je malo prije toga udarao. 

- Srce mi se slomilo, valjda dijete nema kome. Ljudi koji su sve vidjeli su mi rekli da ju je udario nekoliko puta šakom u glavu! Svi su odmah ustali na noge, skupili se tamo, ali niko ga nije spriječio. Neko je onda pozvao policiju i oni su došli u Grebašticu – ispričao je očevidac događaja navodeći da je djetetu od udarca jedno oko bilo zatvoreno. 

Portparol šibenske policije Marica Kosor potvrdila je da je policija zaprimila dojavu o takvom događaju u Grebaštici, ali i da dijete nije povrijeđeno.

- Provjeravamo sve navode i okolnosti – kratko je kazala Kosor ne navodeći više detalja o tom slučaju budući da je u pitanju maloljetno dijete. 




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.