SKRADIN Nisu ga mogli "ukrotiti"

Smotani lopovi: Obili mjenjačnicu, a neotvoren sef ostavili na ulici

Vrata mjenjačnice u Skradinu razbojnici su razvalili šipkom, a blindirano staklo koje pregrađuje dio sa sefom bacili su u more

A. Ču. / Avaz.ba
29.08.2019 21:48

S lica mjesta

Foto: 24sata.hr

Nepoznati razbojnici su pokušali opljačkati mjenjačnicu u Skradinu u noći na četvrtak. Iz mjenjačnice su izvadili sef s novcem i na cesti ga pokušavali otvoriti pomoću plamenika pa ga ostavili i pobjegli. 

- Bio sam s prijateljem vani kad smo čuli glasno lupanje i razbijanje stakla. Pošli smo prema izvoru buke i vidjeli četvoricu s maskama i svjetiljkama na glavama, taman su ušli u sivi auto i pobjegli, a iza sebe ostavili spaljeni sef - rekao je čitatelj 24sata.hr koji je poslao ovome portalu fotografije. 

Vrata mjenjačnice u Skradinu razbojnici su razvalili šipkom, a blindirano staklo koje pregrađuje dio sa sefom bacili su u more. Sef su izvukli na cestu i plamenicima ga pokušavali zagrijati da se lakše otvori, no nije im uspjelo. 

Ostavili su sef s novcem nasred ceste dok ga nije pronašla policija. Šibenska policija potvrdila je da iz mjenjačnice nije ništa ukradeno i da se za nepoznatim počiniteljima intenzivno traga, a čeka ih prijava za tešku krađu.

Tagovi

Skradin Lopovi Sef

Komentari

NA VRH