NA PALAMA

Uhapšen Nikola Ivović, osumnjičen za teško ubistvo Stefana Šarovića

Prilikom lišenja slobode kod istog pronađeni su dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani

Za Nikolom Ivovićem raspisana međunarodna potjernica. MUP RS

Piše: O. Ma. / Avaz.ba

18.7.2020

Crnogorski državljanin Nikola Ivović uhapšen je na Palama, po potjernici Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio ubistvo Stefana Šarovića 6. juna 2019.godine u Herceg Novom. 

Ivovića su uhapsili pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske na osnovu Interpol potjernice.

- Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona slobode je lišen Nikola Ivović - navode u MUP RS.

Za Nikolom Ivovićem raspisana međunarodna potjernica. MUP RS

Prilikom hapšenja kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani s kojima se krio u Srpskoj, kao i manja količina opojne droge marihuane.

- U prethodnom periodu 26. juna prošle godine na području PU Istočno Sarajevo uhapšen je Dušan Šilj zbog sumnje da je zajedno sa Ivovićem učestvovao u ubistvu Stefana Šarovića - naovde u MUP RS.

Lažna lična karta koju je Ivović koristio. Avaz

Nakon kriminalističke obrade, koja će biti izvršena u prostorijsma Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS u Banjaluci, Ivović će biti predat u nadležnost Tuzilaštva BiH i Suda BiH radi dalje ekstradicije crnogorskom pravosuđu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.