NAKON ZLOČINA

Oglasio se muž Srbijanke ubijene u Švicarskoj: Srce mi je slomljeno, dedu ne želim da vidim

Imali smo svađu preko telefona, samo to. Htio sam da zaboravimo prošlost i da ponovo bude sve u redu, rekao je suprug

A. Ka. / Telegraf.rs

Ubijena Srbijanka

Foto: Facebook


Suprug Srbijanske (32), koja je brutalno ubijena prošlog utorka u švicarskom Vinterturu, kaže da je slomljen zbog svega što se dogodilo i da svog dedu, koji je osumnjičen za zločin, ne želi više da vidi.

Pogrešno shvatio

Srbijanka je ubijena u svom stanu, a policija je privela državljanina Srbije (76), zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Kako je za Telegraf.rs ranije potvrđeno u policiji, u pitanju je dedo muža ubijene. Njen suprug, koji se nalazi u Srbiji, jer mu je zabranjen ulazak u Švicarsku, rekao je za tamošnje medije da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Mnogo sam loše, srce mi je slomljeno - rekao je on u izjavi za švicarske medije.

On je rekao da ne zna šta se tačno dogodilo, i da ne može da objasni zašto je njegov dedo, sa kojim inače živi u istoj kući u Srbiji, mogao tako nešto da uradi.

- Zna priču o našem braku, možda je nešto pogrešeno shvatio - rekao je suprug.

Otac ubijene je ranije medijima rekao da je njegova kćerka pokušavala da se razvede i da je imala probleme u braku. On je tvrdio da je njegov zet bio nasilan, što je suprug ubijene demantovao.

- Bili smo u dobrim odnosima, to su laži - rekao je on i dodao da su se do utorka, dana kada je ubijena, više puta dnevno čuli i razmjenjivali fotografije djece.

On je indirektno potvrdio da je supruga podnijela prijavu policiji protiv njega za prijetnje i prinudu.

Imali svađu

- Imali smo svađu preko telefona, samo to. Htio sam da zaboravimo prošlost i da ponovo bude sve u redu - rekao je suprug.

Muž ubijene je rekao da je veoma zabrinut jer ne zna kako je njegova dvogodišnja kćerkica, koja je bila u stanu sa majkom u trenutku ubistva.

- Želim da budem sa svojom djecom u ovim teškim trenucima, i ne želim nikada više u životu da pričam sa svojim dedom - rekao je on za medije.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na