NAKON VELIKE TRAGEDIJE

Bolni oproštaj od poginulih supružnika iz Busovače: Pred motocikl im istrčala srna

Iza Vitomira i Katarine Bubnjić su ostale dvije kćeri

Ad. A.

Vitomir i Katarina: Bili ljubitelji motora

Foto: Facebook


Policija je objavila detalje teške nesreće u kojoj su u Končanici kod Daruvara u Hrvatskoj smrtno stradali supružnici iz Busovače, a koji su živjeli u Virovitici.

Katarina (47) i Vitomir (49) Bubnjić su smrtno stradali kada su velikom brzinom dok su se vozili na motociklu udarili u srnu koja im je izletjela na cestu, a da bi se potom zabili u Opel Corsu koja im je došla iz suprotnog smjera.

Do nesreće je došlo kada je Vitomir koji je upravljao motociklom udario srnu prednjim dijelom motocikla, nakon čega je prešao na lijevu stranu kolovoza i zabio se u prednji dio Opela koji je vozio 72-godišnji muškarac s daruvarskog područja.

  • Smrtovnica stradalim supružnicima

    Smrtovnica stradalim supružnicima

    Foto: Facebook


Opel je sletio u jarak te je prednjim dijelom udario u betonski stup niskonaponske električne mreže.

Uslijed udara 49-godišnjak je pao s motocikla na haubu Opela, dok je njegova supruga od siline udaca preko automobila pala na cestu.

Od povreda na mjestu događaja preminuo je 49-godišnji motociklist, njegovu 42-godišnju suprugu su ljekari daruvarske Hitne medicinske pomoći bezuspješno reanimirali, dok je srna odbačena u desni stranu ceste u jarak, gdje je uginula.

Od stradalog bračnog para potresnim statusom preko Facebooka su se oprostili njihovi prijatelji i kolege iz Motokluba „Kumovi Virovitica“. Iza njih su ostale dvije kćeri. 

NA VRH

Podijeli članak na