TAJNE HARALDA KOPITZA

Austrijski tabloid iznio šokantne detalje o monstrumu koji je ubio troje djece: "Vodio je dvostruki život"

Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da sedmogodišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac

A. Ka. / Heute

Harald Kopitz počinio strašan zločin

Foto: Instagram


Porodični čovjek iz Austrije okrutno je ubio svoje troje djece u Zagrebu, pišu austrijski mediji o monstruoznom ubistvu koje se preksinoć dogodilo u zagrebačkim Mlinovima, te navode kako sve više i više detalja o životu ubice izlazi na vidjelo.

Bečanin blizak 56-godišnjaku iznio je šokantne detalje o njegovom dvostrukom životu. Kazao je kako je Harald Kopitz navodno bio opsjednut idejom da nije njihov biološki otac, piše austrijski tabloid Heute.

Objava na Facebooku

U objavi koju je prije jezivog zločina ostavio na svom Facebooku, Austrijanac se žalio kako mu njegova braća iz masonske lože nisu htjeli pomoći u poslu te je iznio svoje brige o financijama.

- Bio je na dnu, nije imao novaca - kazao je izvor o Haraldu koji je, prema njegovim navodima, bio u velikim problemima.

U masonskim krugovima su zbog Kopitzove optužbe u nevjerici. Portparol Svjetske masonske organizacije objavio je kako nije Kopitza poznavao lično i kako ga ne može identificirati kao jednog od braće.

- Ne znam što je očekivao i zašto se uopće pridružio masonima, ako uopće je. Masoni se međusobno pomažu samo legalno. S druge strane, ništa ne opravdava ubistvo, to ne odgovara masonskoj filozofiji. Masoni se ograđuju od počinitelja.

Kopitz je navodno vodio užurban život mimo svog života u Zagrebu. Prema izvoru austrijskog Hautea, 56-godišnjak je često u Beču posjećivao „crvenu četvrt“ i konzumirao drogu.

Omaložavao svoju porodicu

Njegov prijatelj kaže kako mu se Kopitz činio kao da je u depresiji. Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da sedmogodišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac.

- U protekle dvije godine konstantno je omalovažavao svoju porodicu - kazao je njegov prijatelj za Heute.

Ubica se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u KBC Sestre milosrdnice pod policijskim nadzorom i u dobrom je stanju. Policija istražuje je li bio pod utjecajem psihofarmaka u trenutku mučnog zločina.

NA VRH

Podijeli članak na