JAVNO TUŽILAŠTVO U NIŠU

Novi preokret u istrazi ubistva porodice Đokić: Prvoosumnjičeni se sad brani šutnjom

Džonić je promijenio svoju obranu, više ne optužuje osobe koje je optužio kao saučesnike

A. Č. / Telegraf

Goran Džonić: Osumnjičen za trostruko ubistvo

Foto: Agencije


U Višem javnom tužiteljstvu u Nišu danas su zbog ubistva porodice Đokić saslušani Goran Džonić i još dvije osobe za koje se pretpostavlja da su K. M. i A. M. koji su sinoć uhapšeni.

Kako piše Telegraf, Džonić je promijenio svoju obranu i danas se branio šutnjom. On, kako tvrdi njihov izvor, više ne optužuje osobe koje je optužio kao saučesnike. Sva trojica se trenutno nalaze kod suca koji treba donijeti odluku o pritvoru.

Podsjetimo, Đokići su posljednji put viđeni u noći između subote i nedjelje, 26. na 27. septembra, kada su iz sela Moravac, gdje su bili kod majke Gorana Đokića na večeri, krenuli put Aleksinca u kojem žive. Njihov Volkswagen Passat crne boje snimila je nadzorna kamera na praonici, kod mosta u Žitkovcu, i od tog trenutka im se gubi svaki trag.

Prije par dana uhapšen je Goran Džonić, bratić ubijenog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića. Osumnjičeni ubojica i žrtve su bili vrlo bliski i znali su se cijelog života te nikad nisu imali međusobnih problema. Živio je nedaleko od porodice Đokić, samo četiri kuće dalje.

NA VRH

Podijeli članak na