POTVRĐENO ZA AVAZ

Šta se dešava sa potragom za Mehanijom: Smanjen intenzitet dok se čekaju upute policije

Samo se radi sa smanjenim intenzitetom dok ne budemo dobili neke konkretne informacije, rekao je pripadnik GSS Ilidža za portal "Avaza"

Nastavljena potraga za Mehanijom. avaz

Piše: E. Ć.

5.1.2022

Još uvijek se traga za nestalim Almirom Mehanijom (1962.) iz Hrasnice čiji nestanak je prijavljen u petak. Kako je za portal "Avaza" rečeno iz GSS Ilidža, samo je smanjen intenzitet potrage.


Radimo po nadležnosti koju dobijemo iz policije

- Nastavljena je potraga. Samo se radi sa smanjenim intenzitetom dok ne budemo dobili neke konkretne informacije - rekao je pripadnik GSS Ilidža za portal "Avaza", te dodao:

- Mi dobijemo nadležnost od policije šta da radimo i mi radimo po tome, rekao je komentarišući navode koji su se pojavili u pojedinim medijima, koji su objavili kako je zbog svađe članova porodice došlo do obustave istrage.


Podsjećamo, Mehanija je nestao u petak. Kako je naveo njegov sin Elvedin, on je otišao u KJKP Rad u 12 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je prilikom posljednjeg viđenja imao dugu maslinastu jaknu, sive pantalone i crne čizme. 

GSS Ilidža pozvao građane da ih kontaktiraju ako imaju bilo kakvu informaciju

U potragu za nestalim Mehanijom iz Hrasnice uključili su se GSS Ilidža, GSS Hadžiće, GSS Trebević, GSS Novi Grad, PU Ilidža, kao i lokalno stanovništvo.

Iz GSS Ilidža su na svojoj Facebook stranici ostavili broj na koji ih građani mogu kontaktirati ukoliko budu imali ikakvu informaciju vezanu za nestalu osobu.

- Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj osobi molimo da ih jave na dežurni broj GSS-a Ilidža 062/499-332 ili obavijeste MUP Kantona Sarajevo - napisali su iz GSS Ilidža.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.