POLICIJA POTVRDILA

Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je ubio ženu u centru Rijeke

Zbog sumnje da je riječ o nasilnoj smrti, u tijeku je očevid kojeg obavljaju policijski službenici i nadležna državna odvjetnica, navode iz policije

Ubistvo u Rijeci. Nel Pavletić/PIXSELL

N. Aj./Index.hr

6.2.2022

U nedjelju u strogom centru Rijeke dogodilo se ubistvo. Muškarac je usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu.

Policija je dojavu da je u caffe baru Pin na Pavlinskom trgu došlo do tučnjave te da je ozlijeđena jedna ženska osoba zaprimila u 14:42.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su pokušali reanimirati ozlijeđenu ženu, ali bez uspjeha.

O svemu se oglasila i policija. Uhićen je muškarac za kojeg se sumnja da je izvršio napad.

- Danas oko 14:40 sati policija je zaprimila dojavu da je u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci došlo do tučnjave u kojoj je ozlijeđena ženska osoba. Na mjestu događaja djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati ozlijeđenu, ali bezuspješno te je konstatirana smrt.

Zbog sumnje da je riječ o nasilnoj smrti, u tijeku je očevid kojeg obavljaju policijski službenici i nadležna državna odvjetnica.

Policija je pronašla osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica - kazala je policija.

Tea Radovani iz Državnog odvjetništva Republike Hrvatske (DORH) je kratko novinarima komentirala slučaj. Ona kaže da se radi o ubistvu.

Osoba za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo je pod nadzorom policije - rekla je Radovani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.