ISPOVIJEST

Prijateljica otkrila šta joj je rekla Ana prije nego je ljubavnik ubio: Ovakav život ne bih nikome poželjela

Nisu se krili, svi su znali da su zajedno, uzeo joj je najljepše godine, a sada i život, kaže prijateljica

Vladan Todorović ubio svoju ljubavnicu Anu Živanović. FACEBOOK

S. S. / Kurir

14.5.2022

Anu Živanović u noći iz Paraćina između četvrtka i petka, sa pet metaka iz "Škorpiona" ubio je bivši partner Vladan Todorović, pa presudio sebi. Todorović je, kako smo već pisali, bio oženjen, a kada je Živanovićeva prekinula vezu sa njim, nastavio je da je juri i na kraju je i namamio na branu kod Velike Morave gde ju je i ubio u njenim kolima.

Prijateljica ubijene Ane potvrdila je za Kurir da je Živanović u vezi sa Todorovićem bila punih 20 godina, a da je više puta pokušavala da je prekine, što joj je u avgustu prošle godine pošlo za rukom.

- Upoznala ga je kada je imala 19 godina, poslije raskida dugogodišnje veze. Njen bivši momak se brzo oženio, a ona je, vjerovatno slomljena zbog toga, nasjela na udvaranja i slatkorječivost Todorovića. Nisu se krili, svi su znali da su zajedno, uzeo joj je najljepše godine, a sada i život - priča prijateljica.

Kako kaže, posljednje tri godine Živanović se osamila, nije se družila ni sa kim niti je izlazila.

- Vladan joj je sve branio, psihički ju je maltretirao i ograničavao joj slobodu kretanja. Čime ju je držao uza sebe nikome nije jasno, ali znam da ga je prijavljivala policiji - kaže drugarica te dodaje:

- Ana nikada nije govorila o toj vezi, a jednom kada sam je pitala šta više traži sa njim, tužno je rekla: Ovaj moj život ne bih poželjela nijednoj djevojci. Svakoj bih rekla da se kloni oženjenih muškaraca. Ona je bila divan prijatelj, dobar čovjek, svjesno je ušla u sve to, ali se nikada nije opravdavala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.