ZBOG POŽARA U BROCU

Gradska uprava Bijeljine poslala upozorenje građanima da ne borave na otvorenom

Iz bijeljinske Gradske uprave su naveli da su sve raspoložive ekipe Teritorijalne vatrogasne i spasilačke jedinice Bijeljina, Civilne zaštite Bijeljina, kao i vatrogasci iz Ugljevika i Lopara na terenu i gase požar

Crni dim se vidi i iz Bijeljine. Info Bijeljina

E. Ć.

31.7.2022

Iz bijeljinske Gradske uprave su se oglasili nakon što je došlo do velikog požara u selu Brodac kod Bijeljine. Iznad mjesta gdje je došlo do požara nadvio se gusti crni dim.

Inače, firma "Meridijana" se navodno bavi crnom impregnacijom drveta, te se u njoj nalaze jako opasne materije od čijeg isparavanje neće moći da se diše.


- Nema potrebe za uznemiravanjem zbog velikog požara u Brocu, ali se stanovništvo ovog i okolnih mjesta poziva da prati stanje i da, u slučaju da osjeti neprijatan miris, zatvori prozore kuća i ne boravi na otvorenom - poručili su iz Gradske uprave grada Bijeljina.

Iz bijeljinske Gradske uprave su naveli da su sve raspoložive ekipe Teritorijalne vatrogasne i spasilačke jedinice Bijeljina, Civilne zaštite Bijeljina, kao i vatrogasci iz Ugljevika i Lopara na terenu i gase požar, a dodali su i da su u pomoć pozvani i vatrogasci iz Brčkog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.