OPRAŠTAJU SE NAJMILIJI

Ovo su Dženis i Feizal koji su stradali u stravičnoj nesreći u Hanoveru

Scena na mjestu nesreće bila je jeziva, krhotine stakla razletjele su se po putu, plastični i metalni dijelovi automobila bili su svuda rasuti

Stradali Dženis i Feizal. FACEBOOK

S. S./ Blic.rs

10.9.2022

Mladići Dženis Hadžić iz Tutina i Feizal Mujović iz Sjenice poginuli su u stravičnom udesu koji se dogodio u blizini Hanovera u Njemačkoj, kada je "golf" u kojem su bili sa dvojicom državljana Turske udario u Mercedes u kojem se nalazila porodica.

Prijatelji stradalog Hadžića i Mujovića na društvenim mrežama objavili su njihove fotografije i obavijestili najmilije da su stradali. Pored fotografija stavili su i tužne emotikone i srca.

Dvojica na mjestu mrtvi

Stravična nesreća, kako prenosi Bild, dogodila se u srijedu uvečer u 19.25 sati.

- Dvojica mladića koja su imala 17 i 19 godina na mjestu su ostala mrtva, a jedan je umro dan kasnije u bolnici. Vozač Golfa koji je imao samo 20 godina preminuo je u petak - saopćila je njemačka policija.

Do nesreće je, kako izvještavaju njemački mediji, došlo kada je Golf sa mladićima iz Srbije i Turske iznenada prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u Mercedes, prenosi Blic.

Scena je bila jeziva

- Baka (73), djed (76) i majka (37) teško su povrijeđeni, dok su otac (43) i kćerka (2) zadobili samo lakše povrede - navodi Bild i dodaje:

- Scena na mjestu nesreće bila je jeziva, krhotine stakla razletjele su se po putu, plastični i metalni dijelovi automobila bili su svuda rasuti. Golf je bukvalno bio zaglavljen u Mercedesu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.