VIŠE OSOBA POVRIJEĐENO

Oglasila se policija nakon pucnjave u Zvorniku: Tragamo za ubicom

Pucnjava je prijavljena Policijskoj stanici Кozluk oko 23.05 sati, nakon što su se ranjeni javili u Dom zdravlja u Zvorniku

Jedna osoba je teško povrijeđena. BN TV

H. J. I.

15.10.2022

Jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene, od kojih jedna teško, u pucnjavi koja se dogodila sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, na području Zvornika.

Policija traga za ubicom, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik. Pucnjava je prijavljena Policijskoj stanici Кozluk oko 23.05 sati, nakon što su se ranjeni javili u Dom zdravlja u Zvorniku. 


– Policijskoj stanici Кozluk je sinoć oko 23.05 prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javile četiri osobe muškog pola sa povredama zadobijenim od strane nepoznate osobe u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, Grad Zvornik. Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedna osoba je stradala, a jedna teško povrijeđena – kazali su iz PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela teško ubistvo i pronalaska počinioca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.