SRBIJA

Kod Tutina zaplijenjeno 120 kilograma marihuane, uhapšen i 16-godišnjak

Policija je, u pomoćnom objektu kuće koju su koristili osumnjičeni, u putnim torbama i džakovima pronašla marihuanu, ukupne težine 120,36 kilograma, saopšteno je jutros iz PU Novi Pazar

Osumnjičenim Dž. N. i M. H. je određeno zadržavanje do 48 sati. Twitter

A. Č. / Anadolija

11.11.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Policijske uprave u Novom Pazaru i Uprave granične policije, u selu Saš kod Tutina, zaplijenili su više od 120 kilograma marihuane i uhapsili Dž. N. (1998), M. H. (2003) i šesnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, javlja Anadolija.

Policija je, u pomoćnom objektu kuće koju su koristili osumnjičeni, u putnim torbama i džakovima pronašla marihuanu, ukupne težine 120,36 kilograma, saopšteno je jutros iz PU Novi Pazar.

Osumnjičenim Dž. N. i M. H. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, dok je šesnaestogodišnjak uz izvještaj o policijskom hapšenju predat nadležnom tužilaštvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.