URAĐENA OBDUKCIJA

Misteriozna smrt Envera Pajazetovića potresa Veliku Kladušu: Vozilo hitne pomoći došlo tek nakon drugog poziva?

Prema nezvaničnim informacijama, noć kada je preminuo Enver Pajazetović dva puta je pozivana Hitna pomoć, ali navodno njihova reakcija je izostala

Enver Pajazetović: Preminuo nakon što mu je puklo dvanaestopalačno crijevo. FACEBOOK

A. O.

9.12.2022

Vijest o smrti 35-godišnjeg Envera Pajazetovića šokirala je građane Velike Kladuše. Na društvenim mrežama pokrenule su se razne spekulacije o tome kada, kako i zašto je preminuo ovaj muškarac, a mnogi krive doktorice u Domu zdravlja Velika Kladuša.

Povodom svega oglasila se sestra Envera Pajazetovića koja je putem društvenih mreža najavila krivičnu prijavu protiv doktorice Amre Zulić.


Objava Enverove sestre. PRINTSCREEN

Prema nezvaničnim informacijama, noć kada je preminuo Enver Pajazetović dva puta je pozivana Hitna pomoć, ali navodno njihova reakcija je izostala.

Prema tvrdnjama drugih medija, prvi put kad su pozvani, nisu ni došli na lice mjesta. Prvo je došla policijska patrola Policijske stanice Velika Kladuša koja je, uvidjevši da Hitna pomoć još uvijek nije stigla, navodno naknadno pozvala Dom zdravlja Velika Kladuša i tražila da pošalju hitnu, na šta su iz Doma zdravlja odgovorili da su uputili vozilo.

Da stvar bude gora, nakon određenog vremena na adresu je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali bez medicinskog osoblja. Naime, na adresu je stigao samo vozač, prenosi dijasporainfo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.