TRAGIČAN EPILOG

Nakon stravične nesreće u Bratuncu: Vozač Golfa iz Vogošće podlegao povredama u UKC Tuzla

Vozač Megana iz Srebrenice zadobio povrede

Detalj s mjesta nesreće. Facebook

B. C.

27.6.2023

Lice čiji su inicijali H.J. iz Vogošće podleglo je povredama zadobijenim u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bratunac - Konjević Polje u mjestu Ranča, u bratunačkoj općini, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Nesreća se desila jutros

Saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala vozila Golf, za čijim je upravljačem bio H.J. i Megane kojim je upravljalo lice čiji su inicijali G.A. iz Srebrenice, dogodila se oko 5:30 sati.

I vozač Megana zadobio je povrede, a policijski službenici Policijske stanice Bratunac su na licu mjesta izvršili uviđaj saobraćajne nesreće. Tokom vršenja uviđaja nije bilo obustave saobraćaja.

Dobili obavijest 

- Oba vozača su prevezena u Dom zdravlja Bratunac, gdje su licu G.A. konstatovane povrede a lice H.J. je zbog stepena povreda vozilom hitne pomoći prevezno u Bolnicu Zvornik odakle je na dalje liječenje upućeno u Univerzitetsko-klinički centar (UKC) Tuzla - pojašnjava se u saopćenju.

Policijska uprava Zvornik danas je u 12:05 sati obaviještena iz UKC Tuzla da je lice H.J. podleglo povredama koje je zadobilo u saobraćajnom udesu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.