PODLEGAO POVREDAMA

Stravičan sudar kod Bosanskog Novog: Traktorista poginuo u sudaru s kombijem

Preminuo u UKC Banja Luka

Sa mjesta nesreće. Prijedor Danas

B. C.

28.6.2023

Traktorista N.P. iz Bosanskog Novog poginuo je u sudaru sa kombijem VW Rransporter, dok je vozač kombija lakše povrijeđen.

Utvrđuje se uzrok nesreće

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor nesreća se desila jučer oko 14:30 sati na putu Bosanski Novi - Kostajnica u mjestu Ravnice.

- Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali K.Ć. iz Sanskog Mosta upravljajući vozilom VW Transporter i N.P. koji je upravljao traktorom. U saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobio je vozač K.Ć., dok je vozač traktora N.P. zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je, usljed težine povreda, preminuo - navodi se u saopštenju.

Kombi na mjestu sudara. Prijedor Danas

Uzrok i okolnosti pod kojima se desila ova nesreća bit će poznati nakon okončanja istrage.

Policija apelovala na vozače

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja.

- Na vozače traktora apelujemo da prilikom učestvovanja u saobraćaju na javnim putevima koriste zakonom propisano žuto rotaciono svjetlo - stoji u policijskom saopštenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.