SPAŠENI OBJEKTI

Uznemirujuće fotografije: U požaru u Hercegovini stradale dvije krave

Požar je zahvatio dalekovod od struje, pri čemu su izgorjele bandere i od njihovog pada i strujnog udara nastradale su dvije krave

Požar u Gacku. Vatrogasna jedinica Gacko

S. S.

24.7.2023

Na periferiji sela Domrke kod Gacka danas je izbio požar većih razmjera u kojem su nastradale dvije krave, saopšteno je Vatrogasne jedinice Gacko.

- Prema prvim dostupnim informacijama, požar nije na vrijeme primijećen i dojavljen, te je zahvatio dalekovod od struje, pri čemu su izgorjele bandere i od njihovog pada i strujnog udara nastradale su dvije krave - objavljeno je na Facebooku ove jedinice.

Gatački vatrogasci uspjeli su da od požara odbrane stambene objekte u selima Domrke i Pržine kod Gacka i trenutno saniraju požar, rekao je Srni komandir Vatrogasno-spasilačke jedinice Gacko Aleksa Vučković.

Vučković je rekao da je na požarištima deset vatrogasaca sa četiri vozila, da gore trava i nisko rastinje.

Mještanin sela Pržine Vladimir Avdalović rekao je Srni da je veoma zahvalan gatačkim vatrogascima koji su veoma brzo stigli na mjesto požara.

- Čista profesionalnost, uz našu pomoć, odnosno mještana, uspjeli smo da saniramo požar. Veliko poštovanje i zahvalnost za vatrogasce iz Gacka - rekao je Avdalović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.