ZLOČIN U GRADAČCU

Iz UKC-a Tuzla za "Avaz": Dvije osobe su hospitalizirane, treća preminula

Druga osoba se nalazi na ortopediji, a riječ je o muškarcu N.P. zbog povreda donjih ekstremiteta, potvrdila je Aščerić

Dvije osobe su smještene na UKC Tuzla. Avaz / Instagram

11.8.2023

Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se desio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dvije osobe.

Kako je za portal „Avaza“ potvrđeno iz UKC-a Tuzla, hospitalizirana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrijelne rane grudnog koša.


- Druga osoba se nalazi na ortopediji, a riječ je o muškarcu N.P. zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije, nažalost, proglašena smrt – rekla je za portal „Avaza“ portparolka UKC-a Tuzla Ersija Aščerić.

Podsjetimo, iz Tužilaštva je ranije rečeno da su ranjene punoljetne osobe. 

- Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji s istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac – rečeno je iz Tužilaštva TK. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.