BIJELJINA

Tužilaštvo predlaže pritvor za Nikolu Kokanovića i ostale u okviru istrage ubistva inspektora

Nikola Kokanović se tereti sa teško ubistvo, dok tri osobe za pomaganje počiniocu poslije izvršenog krivičnog djela

Nikola Kokaković predat Tužilaštvu. InfoBijeljina

S. S. / Infobijeljina

3.10.2023

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini objavilo je večeras da će zatražiti pritvor za četiri lica uhapšena u okviru istrage ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića, piše InfoBijeljina.

Tužilaštvo će predložiti pritvor za osumnjičenog Nikolu Kokanovića zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo i za lica čiji su inicijali D.S, B.S. i D.Š. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, saopćeno je iz Okružnog tužilaštva.

Svi osumnjičeni se terete i za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Prijedlog za određivanje mjere pritvora biće upućen bijeljinskom Okružnom sudu.

Osumnjičeni N.K. za ubistvo Markovića, doveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Osim njega, pripadnici Policicijske uprave Bijeljina dovezli su do sjedišta Okružnog tužilaštva i lica čiji su inicijali D.S, B.S. i D.Š. koja su osumnjičena za pomaganje učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

U zgradu su stigli i branioci osumnjičenih. Policijski inspektor Nenad Marković ubijen je u noći između nedjelje i ponedjeljka, 1. i 2. oktobra, ispred ugostiteljskog objekta "Džil" u Ulici Meše Selimovića u Bijeljini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.