U CENTRU GRADA

Teška nesreća u Banjoj Luci: Poginuo radnik preduzeća "Čistoća"

Vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se udaljio, ali je kasnije pronađen i uhapšen

Teška nesreća. MUP RS

SRNA

4.11.2023

Radnik banjalučkog preduzeća "Čistoća" Ranko Milošević (58) iz Banje Luke poginuo je u sudaru u centru grada, a vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se udaljio, ali je kasnije pronađen i uhapšen, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banje Luka.

Obavljen uviđaj

Iz tužilaštva su naveli da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali cisterna za pranje ulica i automobil "opel korsa" kojim je upravljao Vojo Čivčić (27) iz Banje Luke.

- Čivčić se potom udaljio sa mjesta gdje se dogodila nezgoda, ali je efikasnim radom policije pronađen i uhapšen - navode u tužilaštvu.

Saobraćajna nesreća dogodila se 54 minuta poslije ponoći u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, u neposrednoj blizini nekadašnje Fabrike duhana, piše Srna.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnoj javnog tužilašva Banja Luka zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banje Luke.

Istražne radnje

Tužilac je izdao nalog da se preduzmu sve istražne radnje kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti ove nezgode, a naređena je i obdukcija tijela poginulog lica koja će biti obavljena u Zavoidu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.