POSLIJE PONOĆI

Teška saobraćajna nesreća kod Prijedora: Poginuo vozač, povrijeđeni saputnici

Zbog težine zadobijenih povreda M.E. i V.Đ. prevezeni su na Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci

Saobraćajna nesreća u Prijedoru. Dražan Pozderović (Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta)

N. Aj.

16.12.2023

Vozač A.Š. iz Prijedora je poginuo, a putnici u vozilu M.E., V.Đ. i N.K., povrijeđeni su kada je automobil u kojem su bili, sletio s puta u mjestu Donja Dragotinja.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Prijedor, nesreća se desila noćas pola sata iza ponoći na relaciji Prijedor-Novi Grad.

Zbog težine zadobijenih povreda M.E. i V.Đ. prevezeni su na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, dok je povrijeđeni N.K. smješten u bolnicu “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

Prilikom slijetanja došlo je do kontakta vozila sa stubom željezničke visokonaponske mreže, zbog čega je osim obustave saobraćaja na magistralnom putu, privremeno bio obustavljen i željeznički saobraćaj, navedeno je u saopćenju PU Prijedor.

Dodali su da je uviđajem na licu mjesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel upućuje se vozačima da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, lijekova ili drugih psihoaktivnih supstanci, prenosi Glas Srpske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.