MJESTO STRUJIĆ

Detalji nesreće kod Trebinja: Poginuo mladić (22), jedna osoba teško povrijeđena

U saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao suvozač iz putničkog automobila

Povrijeđeni muškarac se nalazi u bolnici u Trebinju. Avaz

P. Mucović

28.12.2023

Dvadesetdvogodišnji Ivan Dangubić iz Ljubinja izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Trebinje - Ljubinje u mjestu Strujić, dok je 24-godišnji B. L., također iz Ljubinja, teško povrijeđen.

Prema riječima Jovane Cvijetić, portparolke PU Trebinje, nesreća se dogodila sinoć oko 21:30 sati.

- U saobraćajnoj nesreći učestvovali su jedan putnički automobil marke Fiat Punto, kojim je upravljalo lice inicijala B. L. iz Ljubinja, i teretno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljalo lice inicijala V. Š. iz Trebinja. U saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao suvozač iz putničkog automobila, lice inicijala I. D., dok je vozač, lice inicijala B. L., zadobio teške tjelesne povrede i smješten je u JZU Bolnica Trebinje - izjavila je Cvijetić i dodala da su policijski službenici izvršili uviđaj.

Nikolina Jelić, portparolka Bolnice Trebinje, potvrdila je da je u ovoj ustanovi hospitalizirano lice koje je povrede zadobilo u saobraćajnoj nesreći.

- Lice se nalazi na Odjeljenju intenzivne njege s teškim povredama glave, opasnim po život. Povrijeđeni će i dalje biti hospitalizovan i liječen u našoj ustanovi - istakla je Jelić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.