PROSTITUCIJA U SRBIJI

Vodio lažni sajt za maserke: Uhapšen makro koji je s braćom Panić podvodio djevojke za 100 eura

Braća izbjegla hapšenje par sati prije akcije

Vuk Stanković i Uroš Panić. Instagram

Kurir

9.2.2024

Za braćom Urošem i Milošem Panićem raspisana je potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije, a hapšenje su izbjegli samo par sati prije policijske akcije, piše Kurir.

Uhapšen njihov prijatelj

Zbog posredovanja uhapšen je i njihov prijatelj Vuk Stanković koji je, kako se sumnja, vodio sajt sa lažnim oglasima za posao maserki i objavljivao ih na svom profilu na društvenim mrežama.

– Za saradnje dm – piše u opisu njegovom Instagram profila.

Naime, on je uhapšen jučer zbog sumnje da je sa braćom Panić počinio krivično djelo posredovanje u obavljanju prostitucije.

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji Zemuna i Savskog venca u Beogradu navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih osoba drugim osobama radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po cijeni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene – saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Nudio usluge tantričke masaže 

Osumnjični Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 eura, a također je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cijene usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 posto do 70 posto zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliske osobe.

Sa Stankovićem je uhapšena i jedna ženska osoba S.L. preko koje su se, kako se sumnja, djevojke dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu. Ona je, prema saznanjima, bila sekretarica u ovom nelegalnom biznisu, prenosi Kurir.

Za braćom Panić policija intenzivno traga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.