DVA PUTA SE PREVRNULI

Policija objavila detalje nesreće na Skenderiji: Maloljetnik vozio BMW, četvero povrijeđeno

Ljekarska pomoć im je ukazana u KUM-u KCUS-a

Smrskani BMW na mjestu nesreće. Avaz

B. C.

14.3.2024

Iz MUP-a Kantona Sarajevo objavili su detalje saobraćajne nesreće ka se sinoć  u 20:55 sati desila u ulici Skenderija, a kojom prilikom su četiri osobe povrijeđene.

 - Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila BMW, kojim je upravljalo maloljetno lice, rođeno 2006. godine, prije sticanja prava na upravljanje i putničkog motornog vozila VW Polo, kojim je upravljao N.M., rođen 2002. godine, nastanjen u Sarajevu, nakon čega je vozilo BMW udarilo u betonski stub, zatim se prevrnulo na krov, a potom klizilo ulicom i vratilo se u normalan položaj - navedeno je iz MUP-a KS. 

U ovoj saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobili su maloljetnik koji je upravljao vozilom BMW, kao i putnici iz navedenog vozila A.Z. i još dvije maloljetne osobe, a ljekarska pomoć im je ukazana na KUM-u UKC-a u Sarajevu. 

- Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije PU Centar. U vremenu od 20:55 do 23:55 sati saobraćaj je bio obustavljen ulicom Skenderija i odvijao se alternativnim pravcima - naveli su iz policije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.