OBJAVLJENI DETALJI

Policija se oglasila o nesreći: U Tuzli udaren pješak, preminuo je na licu mjesta

Saobraćaj na na dionici magistralne ceste M-4, u Ul. I Tuzlanske brigade je u potpunosti obustavljen od 14:30 sati

S lica mjesta - Avaz
S lica mjesta - Avaz
S lica mjesta - Avaz
S lica mjesta - Avaz
S lica mjesta - Avaz
+2
E. Ć.

22.3.2024

U Tuzli, tačnije u naselju Sjenjak, došlo je do nesreće kada je vozač Golfa VI udario pješaka, koji je pogledao povredama.

- Oko 14:30 sati, na dionici magistralne ceste M-4, u Ul. I Tuzlanske brigade, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali pmv Golf VI kojim je upravljao M.S. (1995) iz Tuzle i pješak čiji identitet je zasada neutvrđen, osoba muškog spola, starosti oko 70 godina. 

Tom prilikom, došlo je do obaranja pješaka na kolovoz, uslijed čega je nastupila smrt, konstatovana na mjestu događaja od strane dežurnog ljekara SHMP Doma zdravlja Tuzla.

Na mjestu događaja nalaze se policijski službenici PS Istok, koji obezbjeđuju lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe. O događaju je obaviješten dežurni tužilac KTTK-, koji će izaći na lice mjesta i rukovoditi uviđajem, a uviđaj će izvršiti istražitelji OKP PU Tuzla.

Saobraćaj na navedenoj lokaciji je u potpunosti obustavljen od 14:30 i dalje, do okončanja radnje uviđaja i odvija se alternativno - poručila je portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.