U BIJEGU JE

Šipkom udario djevojku u Splitu pa je spolno zlostavljao

Iz policije su pozvali sve građane koji raspolažu korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku postaju

Intenzivno kriminalističko istraživanje. Zvonimir Barisin/PIXSELL (Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta)

N. Aj.

16.6.2024

Muškarac je danas u ranim jutarnjim satima na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnosom, saopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Kako piše Slobodna Dalmacija, napad se dogodio u četvrti Kman nešto prije tri sata ujutro. Napadnuta djevojka ima 18 godina.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena ljekarska pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu povredu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu povredu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U toku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Iz policije su pozvali sve građane koji raspolažu korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti razgovor.

Napomenuli su kako zbog zaštite žrtve u ovom trenutku ne mogu pružiti više informacija o događaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.