PENSILVANIJA

Ovo je monstrum koji je ocu odsjekao glavu, pa onda mahao njom u snimku: Kritikovao administraciju Bajdena

Ovo je glava Majka Mona, zaposlenog u federalnoj vladi više od 20 godina, mog oca, koji je sada vječno u paklu jer je izdao svoju zemlju, rekao je

Džastin Mon. Youtube

S. S.

31.1.2024

Policija u Pensilvaniji uhapsila je mladića koji se sumnjiči da je odsjekao glavu svom ocu (68) i sve prikazao u snimku na Youtubeu, pozivajući na ostavku američkog predsjednika Džoa Bajdena.

Džastin Mon (32) je nakon brutalnog ubistva oca, njegovom krvavom glavom mahao na snimku na YouTubeu, kritikujući administraciju predsjednika Bajdena.

U snimku je Mon optužio federalnu vladu, u kojoj je njegov otac radio, da je "probudila rulju“ i migrante za koje tvrdi da uništavaju Sjedinjene Države. U jezivom snimku, koji traje 14 minuta, i koji je bio na platformi YouTube šest sati vidi se kako Mon drži krvavu glavu svog oca koju je spakovao u plastičnu kesu.

- Ovo je glava Majka Mona, zaposlenog u federalnoj vladi više od 20 godina, mog oca, koji je sada vječno u paklu jer je izdao svoju zemlju - čuje se kako Mon govori u uznemirujućem snimku.

Mon je u snimku rekao da nudi nagradu od milion dolara svakome ko može da ubije visoke zvaničnike, uključujući direktora FBI Kristofera Reja, glavnog tužioca Merika Garlanda i bivšeg državnog tužioca Bila Bara.

Policija je u kuću porodice Mon upala oko 19 sati i obezglavljeno tijelo oca pronašla u kupatilu. Osumnjičeni je uhapšen dva sata kasnije na udaljenoj lokaciji. Navodno je Mon u kući živio sa ocem, majkom Denis (63), bratom Zaharijem (35) i sestrom Stefani (38).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.