NASILJE U KAŠTELIMA

Užas u Hrvatskoj: Mlatili mladića i sve snimali, pokušavali iznuditi od njega novac

Splitska policija traga za mladićima koji su se fizički iživljavali nad mladićem s poteškoćama u razvoju

Sve objavili na društvenim mrežama. Jutarnji list

Avaz.ba

30.8.2020

Šokantan video na kojem se vidi kako se na području Kaštela trojica mladića u punoj snazi iživljavaju nad sumještaninom te ga iznuđuju novac, u vrlo kratkom roku preplavio je društvene mreže. Scene koje je mučno gledati ubrzo su došle i do splitske policije. Splitska policija traga za mladićima koji su se fizički iživljavali nad mladićem s poteškoćama u razvoju tražeći od njega novac

Iz PU splitsko-dalmatinske rekli su nam da su u posjedu snimke i da su odmah, čim su je dobili, započeli s kriminalističkim istraživanjem.

Intenzivno radimo na slučaju i poduzimamo sve da se slučaj riješi. Kada bude kriminalističko istraživanje gotovo, izvijestit ćemo javnost što smo utvrdili i poduzeli - rekli su nam iz splitske policije davši naslutiti da ih je o postojanju snimke koju je pogledalo već na tisuće ljudi, obavijestio veliki broj građan, prenosi Jutarnji list.

Index je danas objavio da je policija uhapsila dvije osobe sa snimke na kojoj se maltretira mladića u Kaštelima.

Vezano uz javno objavljenu snimku u prostorije splitske policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje", objavila je policija. 

Riječ je o snimci koja se širi na društvenim mrežama, a na kojoj više mladića maltretira jednog mlađeg muškarca. Muškarca, među ostalim, udaraju šakama, nogom i koljenom u glavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.