PORTPAROL DPS-A

Nikolić: Evropski tim za Nikšić spreman za sve vrste dogovora koji se temelje na evropskim vrijednostima

DPS je ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori, kaže Nikolić

Miloš Nikolić. AntenaM

Antenam

14.3.2021

Broj glasova koji je osvojila koalicija Evropski tim za Nikšić nije dovoljan broj da ta koalicija formira vlast, ali su, kako je kazala nosilac liste Sanja Damjanović, građani vidjeli da je program koji su predstavili superioran u odnosu na ostale, javlja AntenaM.


Kako je kazao Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista, opoziciji nije uspjelo ono što su naumili.


- Jer smo uzeli 1.000 glasova više nego na parlamentarnim izborima. DPS je ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori i mislim da sa rezultatom od 41 posto ne bi mogla da bude nezadovoljna, takvim rejtingom i takvim rezultatom. Još više smo ponosni kada znamo šta je sve bilo uprto ne samo protiv nas, nego i protiv svega crnogorskog. Zagovornici srpskog sveta doživjeli su jedan brodolom večeras. Nema nikakve dileme, mi smo apsolutno pobjednici ovih izbora. Jedino ostaje da se vidi u narednom periodu da li ćemo moći da formiramo vlast - kazao je Nikolić i dodao:


- Evropski tim za Nikšić spreman je na sve vrste aranžmana i dogovora koji se temelje na evropskim vrijednostima. Pred nama je dugačka bitka, ali ćemo mi biti u finalu pobjednici, zato što se borimo za vrijednosti koje su pobjedničke, a vi, tu mislim na DF, zalažete se za vrijednosti koje su gubitničke i tako će biti i ovoga puta - kazao je Nikolić i zahvalio na kraju Damjanović što je uprkos svojim ličnim planovima, bez riječi pristala da bude dio borbe za evropski Nikšić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.