SRBIJA

Aleksandar Vulin odgovorio Nataši Kandić: Mene ne obavezuju zakoni koji bi se mogli nametnuti u BiH

Nataša Kandić napisala je ranije na Twitteru da "ako bi visoki predstavnik donio zakon o zabrani negiranja genocida i drugih ratnih zločina, to bi vremenom umirilo BiH"

Aleksandar Vulin. Agencije

Fu. M.

11.7.2021

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je večeras da bivša predsjednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić zaslužuje prezir srpskog naroda zbog svog odnosa prema žrtvama srpskog naroda.

- Mene ne obavezuju zakoni koji bi se mogli nametnuti u BiH, ali me obavezuje dužnost da istina o stradanju Srba ne ostane sakrivena. Ne bi bilo prvi put da se Srbima zakonom određuje šta je istina i (Ante) Pavelić je donosio zakone kojima se Srbima branilo da misle i pišu, naveo je Vulin u odgovoru na objavu Kandić na Twitteru - prenosi Srna.

Nataša Kandić napisala je ranije na Twitteru da "ako bi visoki predstavnik donio zakon o zabrani negiranja genocida i drugih ratnih zločina, to bi vremenom umirilo BiH".

- "U tom slučaju, lideri Srbije ostali bi bez materijala za veličanje ratnih zločinaca. Šta bi Vulin radio - napisala je Kandić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.