SEKRETARICA U MINISTARSTVU

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića s Kosova dobila funkciju u Vladi Srbije

Ona je po profesiji historičarka umjetnosti, a prije angažmana u ministarstvu je radila kao asistent na Akademiji umjetnosti u Kosovskoj Mitrovici

Milena Popović. INSTAGRAM

S. S.

25.11.2022

Na sjednici Vlade Srbije, koja je održana danas, odlučeno je da Milena Popović bude nova državna sekretarica u Ministarstvu turizma i omladine.

Milena Popović, nevjenčana supruga ubijenog vođe Srba sa Kosova, Olivera Ivanovića, dobila je funkciju u Ministarstvu turzima i omladine na čijem čelu se nalazi Husein Memić. Njeno imenovanje potvrđeno je danas na sjednici Vlade Srbije.

Ona je po profesiji historičarka umjetnosti, a prije angažmana u ministarstvu je radila kao asistent na Akademiji umjetnosti u Kosovskoj Mitrovici, piše Direktno.rs.

Ona se nedugo po ubistvu Olivera Ivanovića preselila iz Sjeverne Mitrovice u Beograd, iz sigurnosnih razloga, a potom i prihvatila posao u Kancelariji predsjednice Vlade Ane Brnabić. Prije dvije godine ona se učlanila u Srpsku naprednu stranku, da bi nakon izbora 2020. godine postala i poslanica u Skupštine Srbije.

- Ja sam od početka ne svojom voljom na neki način postala dio političke javnosti Srbije i sada sam odlučila da konkretno počnem da se bavim politikom i odlučila sam da svoju podršku pružim Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, posebno inspirisana posljednjim napadima na njega - rekla je ona tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.